St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

lördag 13 augusti 2011

Vart ska vi idag?

Jo, till underbara Maraiskvarteren med alla sina söta små butiker och restauranger. Det får nog bli lite shopping och en promenad bara för att njuta av omgivningarna. Och tro det eller ej, idag tog vi sovmorgon!!! Det var verkligen välbehövligt med tanke på hur mycket vi varit igång de senaste dagarna. Hotellet är oerhört tyst vilket är konstigt med tanke på att det är mycket trafik utanför. De måste ha fönster som är vansinnigt tjocka med tanke på att det inte hörs något in överhuvudtaget!
Nu ska vi börja med en frukost på cafeét där de spelade in delar av filmen "The tourist" med Angelina Jolie och Johnny Depp. Inte så mycket för att de spelade in filmen där men för att det är ett mysigt ställe att ta en kaffe på. Det ligger bara några meter från Louvren och man har utsikt över Hotel du Louvre och Jardin du Palais Royal. Ett bra ställe att sitta på om man vill se lite folk och njuta av vacker omgivning. 

Place de Vouges, mysigt torg i mitten av Maraiskvarteren. Hit styr vi kosan idag för lite shopping och god mat.


Jakten på världens bästa macarons fortsätter så klart! Recensionen av Ladureés macarons kommer lite senare under kvällen :)


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)