St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

måndag 22 augusti 2011

Inspiration- vackra tårtor från The Pastry studio!

Det är alltid kul att sitta och titta på olika bloggar och låta sig inspireras. Tänk vad man hittar många konstverk och vad man kan lära sig genom att titta på andra. Jag har under kvällen suttit och kollat runt lite för att se vad det finns för vackert därute och tro mig, jag har hittat massor. Bland annat stötte jag på denna sida: The Pastry Studio. Många vackra och stundvis annorlunda tårtor där! Ta er en titt nedan:

En fröjd för ögat att se på!! Vill du se mer av The Pastry Studios vackra tårtor? Ja då ska du gå in HÄR!!!Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)