St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

fredag 19 augusti 2011

Sista dagen i vårt underbara Paris, mitt hjärta gråter.

Det är med stort vedmod vi lämnar Paris. Jag älskar denna staden och jag känner mig lika ledsen varje gång vi åker härifrån. Men förhoppningsvis åker vi snart tillbaka hit och får en en gång njuta av denna underbara stad med all sin charm. Vi har träffat många härliga människor, upplevt mycket roligt, sett mycket vackert, druckit många glas vin, ätit massor av god mat, skrattat, njutit och levt. Här lever man. Här njuter man av varje dag som att det vore den sista. Här kan man inte vara ledsen. Denna stad får mig att känna mig levande. Den gör mig lycklig. Den ger mig ro. Paris kommer alltid och för evigt vara staden för mig. Staden i mitt hjärta och staden som jag älskar.
Trapporna i Montmartre.Nöjesfältet i Tuillerierna.


En sådan vacker plats att man tappar andan. Louvren.
Mata fåglarna vid Notre Dame är ett måste numera!


Baugette gone bad???


Seine med sina flodbåtar och fantastiska broar.

Dessa underbara uteserveringar.

En dotter som njuter av allt staden har att erbjuda.

Underbara bakelser!!! YUM!

Vacker galleria.


Världens mest charmige servitör! Den som säger att servicen i Paris är dålig kan ta sig någonstans där solen inte skiner!!!

Imorgon åker vi hem. Det är med sorg i hjärtat.


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)