St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

tisdag 23 augusti 2011

Jag är ingen skotokig kvinna men....

...när vi var i London sprang vi på Karen Milllens butik på Harrods. Jag är ett väldigt stort fan av Karens kläder och tycker de är vansinnigt snygga och smickrar verkligen kvinnokroppen på ett väldigt fördelaktigt sätt. Denna gången hittade jag ett par skor som jag föll för trots att jag inte alls är någon skotokig kvinna (fråga min man, han har fler skor än mig....inte kvinnoskor dock..då hade jag blivit orolig!!!). Dessa kunde jag dock inte motstå....
...eller den matchande väskan.....och den matchande klänningen! Jösses vilka oerhört snygga kläder, skor och väskor det finns på Karen Millens butiker, man skulle vilja ha allt! Det skulle dock inte min plånbok tycka om alls...*suck*. Jag brukar inte vanligtvis visa kläder eftersom detta mestadels är en bakblogg....men å andra sidan vill jag ju visa allt vackert som finns...så därför fick dessa komma med på ett hörn!

Är ni nyfikna på Karen Millen´s kollektion så kan ni ta er en titt HÄR! Den är verkligen väl värd att titta på :)

Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

6 kommentarer:

 1. Äääääälska Karen Millen, vill ligga med hela butiken :-)

  SvaraRadera
 2. Magiska skor för övrigt :-) (Och kanske borde tala om att det är jag som är "Anka" /Annika Leinhagen) Kraaaam

  SvaraRadera
 3. Hahaha, jaså det är du Annika!! Hihi
  Ja visst är det sjukt snygga kläder och skor där....OMG jag vill ha ALLT i butiken. Men oj vad dyrt det skulle bli!! Kram till dig, hoppas allt är bra med dig!

  SvaraRadera
 4. Allt är fint! Följer din blogg och önskar jag bodde i Kalmar, om inte annat för att få en bit lakritstårta ;-) Den är maaaaagisk! Vill nästan ligga med den med :-)

  SvaraRadera
 5. *asg*, du är för härlig!!! Jag börjar tro att du behöver en karl vännen ;) hahaha! Säg till när du kommer hit så ska jag göra en lakritstårta till dig! Bara du inte ligger med den *asg*. Kram!

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)