St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

måndag 8 augusti 2011

Då var man i London!!!Så är det! Nu är vi i London och har precis kommit till hotellet. Resan var lite halvjobbig då vi först blev fördröjda i en timme i planet. Tydligen hade en dator gått sönder i kontrolltornet på Heathrow vilket gjorde att det var stopp i trafiken. När vi väl kommit iväg och skulle påbörja nedstigningen så kändes det ungefär som att mitt huvud skulle sprängas eftersom trycket i planet och min förkylning inte var riktigt överens. Efter en kvarts kvidande och med en stark tro att "nu svimmar jag" så gav smärtan äntligen upp. Dessvärre är mitt balanssinne inte som det ska och har återigen gått sin egna väg...vilket inte är min väg. Nu går jag som en fyllebult eftersom jag har svårt att hålla balansen. Men men, lite svinn får man räkna med ;). Jag är ju i alla fall i London!!!
Vi bor på ett riktigt fint hotell och man kände sig nästa som en liten prinsessa när det stiger fram en man i tjusig rock och hatt och frågar om de kan ta ens väska. Sånt är man ju inte alls van vid annars!!!! Jo jag tackar jag!!!!
Nu ska vi ut och göra staden och kameran får förstås hänga med. Så senare under kvällen kommer de första bilderna. Tills dess får ni hålla till godo med sånt jag tillverkat i veckan :).

PS; vi bor inte långt ifrån Buckingham Palace hihi, kanske det är dit man ska gå och kolla först månntro? Om någon har några roliga tips på saker man inte får missa i London så bara säg till! De tas tacksamt emot :)

Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

1 kommentar:

  1. Häststallarna på Camden Market får ni inte missa! Riktigt rolig shopping!

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)