St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

onsdag 24 augusti 2011

Känns som att jag gjort detta förut???

Känns som en liten dejá vu....Converseskor igen!!! De har blivit väldigt poppis dessa små skor för det är väldigt många som vill ha dem verkar det som. Har tillverkat några stycken nu vilket är jättekul! Denna gången är det Olles tårta som ska prydas, så dessa har gått iväg med posten (måtte de komma fram hela!!!):

Håll utkik på bloggen för inom kort kommer det en utlottning av ett par av dessa små söta skor!!!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

1 kommentar:

  1. Hej.

    Idag drar vi igång en tävling på studeravidare.se. Vill du också vara med och tävla? Du behöver bara nämna oss i ett blogginlägg och har då chansen att vinna Nya MacBook Air. Infomation om tävlingen finns under www.studeravidare.se/bloggtavling.

    MVH Studeravidaregänget

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)