St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

onsdag 17 augusti 2011

Och så kom dottern hem med ny frisyr!!

Idag har jag verkligen haft en tålmodig dotter. Minst sagt. 
Vi skulle egentligen tagit oss en tur runt Sacre Coer i Montmartre när dottern fick syn på en av de extremt många frisörsalonger för afrikanska kvinnor. Hon har länge pratat om att hon vill göra flätor i hela håret och hon tyckte att vi kunde gå in och se om de inte kunde göra det där. Så sagt och gjort; vi gick in och frågade. Vi trodde i vår enfald att det skulle ta en dryg timme.....oj vad vi hade fel. Robban och jag satte oss på hörnet och tog en fika och efter en timme gick vi och kollade hur det gick. Kvinnan som flätade bellas hår sa "one more hour". Ok då, vi väntar en timme till. Vi gick dit igen efter en timme, då var enbart nedre delen av håret gjort. Kvinnan sa återigen "one more hour". Mhm....
Gick dit efter ytterliggare en timme och tänkte att nu måste det väl ändå vara färdigt? Nej då mina vänner. Vi trodde sååååååå fel. Efter FEM OCH EN HALV TIMME var håret klart!!!!! Stackars lilla Bella var så tålmodig och trots att hon höll på att bli av med hälften av sitt eget hår, detta då kvinnan som flätade drog ordentligt, så satt hon där och väntade så duktigt. 
Så nu har dottern en helt ny frisyr och hon är så glad och nöjd. En ny upplevelse att lägga till alla minnen och nya roliga bekantskaper. Jag satt och pratade länge med en kvinna från Nigeria som jobbade där. Hon hade verkligen mycket att berätta och hon hade en härlig livssyn. "Genom att vara öppen och social och se det positiva i allt så lever man längre och man blir lycklig" sa hon. En vis kvinna med ord som många borde lära sig av. Genom att våga prata med människor så lär man sig något nytt hela tiden. Och visst har hon rätt!!!

Visst blev hon söt vår lilla skrutta! Det tar nog ett tag för henne att vänja sig men det är en rolig sak att ha gjort och ett trevligt minne!!Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

6 kommentarer:

 1. Jättefin verkligen!! Ha en fortsatt härlig semester :-) Kram

  SvaraRadera
 2. vackra sötaste Bella! Hoppas verklige ni har en njutningsfull semester! Hälsa familjen:)
  Många kramar Malin Anderzon

  SvaraRadera
 3. Oj vad coolt! Men hon är ju så vacker så hon passar ju i allt!
  Kram
  Mia

  SvaraRadera
 4. Riktigt häftigt!! Vad fin hon är!

  SvaraRadera
 5. Åh så fin hon är =0)

  SvaraRadera
 6. hoppas det går bra den dagen dom måste bort...min dotter gjorde oxå sådana, hon hade långt tjockt hår, och dom flätade in löshår tillsammans med hennes hår. det lossnade massor med hår när vi flätade ur det, och hon har inte samma hårkvalite idag..:(....men hoppas verkligen det blir bra för henne.

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)