St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

fredag 19 augusti 2011

Duvor, en underbar servitör och makalösa bakelser!

Vi hade verkligen en underbar sista dag här i Paris igår. Sakta strosade vi genom staden och handlade det sista. Sen gick vi bort till Notre Dame och matade alla duvor som så gärna sätter sig på ens arm och pickar lite bröd. 

Många har säkerligen hört att servicen är dålig i Frankrike. Jag skulle vilja säga det motsatta. Vi har haft FANTASTISK service och ofta servitörer som gjort det där lilla extra. Mannen på en av dessa bilder var en sådan. Rolig och sprallig och mer än gärna tog han ens kamera för att ta bilder. Snabb som attan var han med att servera och vi hade väldigt roligt med denna härliga man som hela tiden försökte lära oss franska. Allt med ett stort leende!

Nu ska vi bege oss hem så mycket mer kan jag inte skriva. Men självklart kommer det fler inlägg till kvällen!!
Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

2 kommentarer:

  1. Va fina ni e´. /Jenny "Liljekonvalj" Svensson

    SvaraRadera
  2. Tack Jenny :D! Vad gulligt sagt av dig!!!

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)