St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

fredag 26 augusti 2011

Färdig tårta och klirrat glas!

Då var tårtan färdig!! Svart och vitt är temat, stilrent och snyggt. 


Tårtan är gjord med vaniljbotten. Fylld med hallonmousse och vaniljmousse. Spacklad med vanlijsmörkräm och täckt med sugarpaste. Samtliga dekorationer är gjorda av sugarpaste.

Synd att man är så klantig. Ljusstakarna som ni ser på bilden is no more! Efter att jag fotat tårtan så skulle jag flytta bordet där den stod. Dumt nog UTAN att flytta ljusstakarna och tavlorna. Så tavlorna välte över ljusstakarna som i sin tur åkte i golvet...nu är både ljusstakar och tavla krossade *suck*. Det där om att" lida för konsten" är nog inte ett dumt citat i detta läget...

VILKEN TUR ATT JAG FLYTTADE TÅRTAN FÖRST!!!!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

6 kommentarer:

 1. gud så fin den blev:)

  Dock jäkligt otur med stakarna för dom var riktigt vackra :(

  SvaraRadera
 2. Tack!!! Jag blev nöjd med den :) (för ovanlighetens skull!!). Ja det var grymt synd på dem :(. Får helt enkelt gå och köpa nya *suck*.

  SvaraRadera
 3. En liten fråga: figurerna i sugarpaste du dekorerar bakverken med, är de hårda eller mjuka? Alltså går det att skära igenom dem med tårtspaden?

  Skitsnygg tårta by the way! / K

  SvaraRadera
 4. Tack K (vem du nu kan vara???) :). Figurerna är mellanhårda. De går att skära i men man får ta i lite eller skära mellan blommorna. Det går att äta blommorna om man vill göra det, allt är gjort i sugarpaste så det är fullt ätbart.

  SvaraRadera
 5. som ja sa ursnygg,men du gör ju allt superfint.
  ja håller också på att göra en tårta med vaniljmousse och hallon :D godaste kombinationen ever.
  den får du se på söndag dock.

  SvaraRadera
 6. Mycket, mycket fin. Jag ändrar mig... och röstar på din tårta! ;)
  Ha en härlig helg. /Yvonne

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)