St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

fredag 5 augusti 2011

Ibland hinner man inte med allt...

...så då får man lösa det på ett annat sätt! Eftersom jag har många tårtor att göra idag samt bröllopscupcake så kunde jag tyvärr inte hjälpa till med en tårta som efterfrågades. Men....då gäller det till att vara lite flexibel. Dekorationer kan jag ju faktiskt hjälpa till med. Så nu har jag gjort en Hello Kitty-dekoration modell gigantisk! Den ska läggas på en tårta som är gjord i långpanna, därför får den ju inte vara för pluttig :). Den väger ganska mycket vilket man inte kan tro. Sugarpasten gör ju att det blir ganska tungt. Alltid kul när man kan hjälpa till på andra sätt än att bara baka! Här är lilla Kitty, dock inte helt färdig än.

Jag har lagt ett mynt bredvid så ni får en uppfattning om hur stor den faktiskt är! Nu ska jag bara fundera ut vad jag mer kan göra på den, känner att det fattas något. Det slutliga resultatet kommer lite senare så klart!

Under veckan kommer ni få se resultatet på Homer och Marge Simpson, tre tårtor, bröllopscupcakes, macarons och mycket mer!!! Japp, här går det undan ;)


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)