St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

söndag 28 augusti 2011

Supersmarriga lakritscupcakes till bok om lakrits!

Det har blivit ganska mycket bakande denna helgen. Två stora tvåvåningstårtor och under lördagen bakade jag både tårta, cupcakes och cheesecake. Så tro mig, det har varit fullt ös!! 
Dessa söta små cupcakes ska också vara med i den nya boken om lakrits. Och jag kan lova att de är såååå goda! Lakritscupcakes med sötlakritstopping och till och med jag, som inte är något fan av lakrits i bakverk, tyckte att dessa var smarriga!


Receptet till dessa godingar kommer så klart inom kort här på bloggen!!
Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

1 kommentar:

  1. Ursäkta om du redan skrivit receptet till denna på ett inlägg som jag missat, men kan jag be dej om receptet på dessa + frostingen? (maila om du vill) :D Jag håller på att starta upp mitt egna cupcake bakande (ja som hobby då, ingen försäljning...än i alla fall ;D) och din blogg är väldigt inspirerande! :)

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)