St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

torsdag 11 augusti 2011

Nu är lyckan gjord!!!!!

Nu är lyckan gjord mina vänner!!! Jag fann en butik med Ladureémacarons, världens mest kända tillverkare av dessa underbara godsaker! Så självklart passade jag på att shoppa en ask. Och imorgon ska vi testa alla olika sex smaker! Dagen och kvällen har varit helt fantastisk och vi har hunnit med massor av roliga saker. Kvällen bjöd på gautunderhållning där Robban och jag åkte på att vara hjälpredor och fick showa lite :D. Det är inte ovanligt att vi blir uppdragna för spex och annat roligt så detta var inte oväntat på något sätt. Av någon anledning så hamnar vi alltid i sådana situationer. Robban gjorde dock ett oerhört bra jobb och bjöd på en mycket bra show för åskådarna. Vi har förutom det hunnit njuta av god Italiensk mat och gott vin. Kvällen kan med andra ord inte ha blivit bättre!!!
Så fort vi testat våra inhandlade macarons så kommer så klart en recension ;)

Här ska njutas!!!!!!!

Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

3 kommentarer:

  1. Åh det där ser verkligen ut som Macarones Heaven! :-) Så fina askar och kombinationer och vilka godsaker.... särskilt de där med bären... det vattnas i munnen!

    SvaraRadera
  2. Visst gör det!!!! I lööööövvvv!! Ska bli så kul att testa dem :D. Stor kram till dig!

    SvaraRadera
  3. Ahhhhhhh hur härligt såg det inte ut i den affären :D Nyfiken på vilka smaker du valde ;) Vill med ha!! Hoppas du har det superskönt på sem! Kramar i massor

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)