St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

onsdag 10 augusti 2011

Såååååå mysigt!

Tänkte visa er vårt mysiga hotell där vi bor i London. Bara ett stenkast ifrån Buckingham Palace och inte långt ifrån Big Ben och London Eye. Utmärkt service och väldigt trevlig personal. Det är något jag verkligen uppskattar, när man få den där lilla extra hjälpen man ibland behöver. Igår frågade jag chefen här om vart man kan hitta en butik för baktillbehör. Han tog sig tid att leta reda på vart de fanns och ringde till och med upp dem!!!! Hur snällt är inte det?! Så idag eller imorgon ska jag ta mig ett besök dit och se om jag kan hitta lite roliga saker att ta med mig hem till mina nästkommande projekt. 
Dottern har i sin tur blivit lite smått förälskad i en av servitörerna här och hoppade glatt fram till honom och frågade om hon inte kunde få ta ett kort på honom :). Hon älskar staden och ser fram emot dagarna vi har kvar. 
Hittills har det varit en mycket trevlig vistelse!!!

Samtliga bilder är tagna från Crown Plazas hemsida.

Åker ni till London så kan jag helt klart rekommendera detta fantastiska hotell!! 
5 cupcakes av 5!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)