St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

torsdag 25 augusti 2011

Mitt älskade lilla barn!

Ni vet alla de där statusuppdateringarna på facebook, där den ena efter den andra vill att man ska kopiera olika rader och lägga på sn status? Jag brukar väldigt sällan göra det, men igår såg jag en av de få jag ansåg värda att kopiera. Fast jag kopierade den och skickade den till min dotter. Jag blev rörd när jag såg hennes svar och jag vill dela det med er, för jag blir så stolt. Jag har gjort många dumheter i mitt liv, men henne har jag banne mig gjort bra!!! 

Lilla Bella, du är mitt hjärta och jag älskar dig mer än vad det finns stjärnor på himlen. Du är för alltid min "bebis" och jag är så glad att jag har dig. Vad vore jag utan dig mitt barn? Klart vi håller ihop min lilla skrutt!

Utdrag från Facebook:

Mitt löfte till dig mitt barn!
Jag kommer förfölja dig, bli galen på dig, läxa upp dig, göra dig galen, bli din värsta mardröm, skämma ut dig inför dina vänner, jaga dig som en blodhund.. bara för att JAG ÄLSKAR DIG! När du förstår det, då vet jag att du är en ansvarsfull vuxen. Du kommer aldrig hitta någon som älskar dig, bryr sig om dig och oroar sig för dig mer än din mamma! <3


  •  
  • Izabelle Dourén ♥ Jag vet redan det♥ Och vad som än händer håller vi ihop!♥ JAG ÄLSKAR DEJ MAMMA!!!!!!!
  • Caroline Dourén Naw, min älskade unge!! Vad vore jag utan dig!

Behöver jag säga något mer?

3 kommentarer:

 1. Så sitter jag och snyftar igen :)
  Hon är verkligen one of a kind den där Bella... Älgkalven ;)
  Kram
  Mia

  SvaraRadera
 2. Ja, vi fick båda något fantastiskt med oss hem.
  Hon är en mycket vacker ung dam och av hennes respons att dömma, lika vacker på insidan.
  Kram Alvida

  SvaraRadera
 3. Mia, ja visst är hon den lilla skruttan!Kram

  Alvida; Det fick vi verkligen! Tänk vad det året förändrade resten av våra liv...det är helt magiskt när man tänker efter.
  Tack snälla för din vackra komplimang om henne!! Ja hon är vacker min älskade unge, på alla sätt och jag är så oerhört stolt över henne.
  Stor kram till dig!

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)