St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

måndag 1 augusti 2011

En svinig minigolfbana!

Och här kommer alla cupcakes i samlad trupp!! Man skulle kunna säga att det är "en svinig minigolfbana" ;)Måste säga att dessa var oerhört roliga att göra!!! Fler temacupcakes åt folket!!!
Hoppas ni har tyckt om min lilla följetong idag, förhoppningsvis kommer det fler :)


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

4 kommentarer:

  1. haha din minigolfbana är helt underbar! Nu tillhör ju just minigolf listan av de få saker som jag helt enkelt inte står ut med, men en av dina muffinsar hade jag utan vidare satt i mig :)

    SvaraRadera
  2. Hahaha fantatiskt roliga cupcakes! Älskar fåret! Jag fattar varför du bakar så mycket :) för du verkar ha så himla skoj vännen. Blir också så himla sugen på att pyssla och skapa när jag ser dina underbara alster. :-D

    SvaraRadera
  3. Ja visst är han söt det lilla fåret?! Tyckte han blev cool hihi. Det är oerhört kul att få skapa så mycket, framför allt när man får göra sånt här kul. Lätt att flippa ur av alla ideér man får bara hihi ;).

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)