St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

söndag 14 augusti 2011

Dagen i bilder...

Bättre att visa dagen med bilder istället för en massa babbel ;)

Mysigt fik där vi intog frukosten.


Palais Royal med sina märkliga statyer som de för övrigt renoverat de senaste två åren...En restaurang de renoverar, synd då den ser oerhört vacker ut när man ser den uteifrån. Den ser ut som tagen ur en gammal film. Målningar i taket, stora kristallkronor, gammal interiör. Hoppas det öppnar snart så man får ta en kaffe där!De långa gångarna i Palais Royal.Så trevligt att man får skydd mot regnet när man ska betala parkeringsbiljetten!!! För den som inte ser ordentligt så kan jag berätta att någon vänlig själ tejpat fast ett paraply på parkeringsautomaten.

De vackra husen inne på Place de Vouges.

Fantastisk klänning i ett skyltfönster. Jag vill nog inte veta hur dyr den är!!!!

Inne på en av våra favoritrestauranger "Le Buci".


Ett amerikanskt band som spelade blues, mycket trevligt!Vackra Notre Dame på kvällen.

En av de magnifika broarna över Seine. Vi tog en flodbåtstur sent på kvällen och njöt av värmen och den vidunderliga utsikten.
Eiffeltornet är verkligen ståtligt där det står. Man kan inte låta bli att förundras över det.


En mycket trevlig dag! Nu känns det dock att man gått mycket, hu vad ont i ryggen man får efter många timmars promenerande!!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

1 kommentar:

  1. De var på Le Buci, den där gudomliga getostsalladen var va? den får ju det att smälta i munnen av bara tanken...Kram Emma.

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)