St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

torsdag 11 augusti 2011

Chelsea, Covent Garden och lite annat kul!

Idag har det varit en ganska lång dag känns det som. Man är rätt mör i kroppen efter allt gående överallt och min förkylning vill inte som jag vill. Jag vill att den ska dö en snabb död men den vill tydligen plåga mig till semesterns slut, känns sisådär. 
Vi började dagen med London Dungeons vilket tyvärr inte var riktigt så bra som vi förväntat oss. Efter att ha varit på detsamma i Edinburgh så kan jag utan tvekan säga att den senare varianten är bra mycket bättre. I London skulle touren vara 90 min lång. Skulle nog vilja säga att den var mer väntan än upplevelse. Vart man än gick fick man vänta minst tio minuter på att få komma in i nästa rum. Det förtog tyvärr själva grejen och vi kände oss ganska besvikna. I Edinburgh var det så mycket bättre. Där flöt det på och det var många läskiga moment. Men, nu har vi gjort London med så nu vet vi. För er som funderar på att gå dit så kan jag nog rekommendera att spara era pengar och göra något annat roligt för dem. Det är inte alls värt att vänta på! 
Jag har tyvärr inga bilder därifrån annat än från toan (!), då man inte fick fota därinne. Tyckte dock att toadörren var värd att föreviga. Läs på den och läs skylten på den för att förstå vad jag menar:

En ganska grisig man kan man säga!!!

Pretty scary!!! Ännu mer scary när han grymtade i mitt öra.....*eeeeeeekkkkkkk*

En trevåningsbutik med bara M&Ms???????? Jag visste inte ens att det gick att göra så mycket saker med det temat....


Ja vad ska man säga?????


Piccadillys fontän....

...och torget som för övrigt såg ut så här. Inte så intressant faktiskt.


Gatuartister som kan konsten att stå stilla. Och skrämma skiten ur en när man går förbi!!!

Bella hittade en intressant Londonman!

Klart coolaste bilen! Den hade varit perfekt för mig och mina cuppisar ;)


Söt liten gata i Chelsea. En stadsdel värd att besöka för övrigt. Synd att vi hittade till den så sent bara. Hade gärna gått och strosat där en stund till.En granne som bestämt sig att trotsa resten av områdets ljusa hus????? Hehehehehe, något jag hade kunnat göra ;)

Min dotter har en förkärlek för sportbilar, därför brukar jag upptäcka en sisådär 20 kort som hon knäppt på dem utan att jag märkt det.

Vår vackra hotellservering ute på gården. Mycket mysigt att sitta där!


Engelsmännen kan det där med blommor. Herre jösses vilka blomsterarrangemang!!!!! Mina balkongblommor känns ganska bleka i jämförelse :/

Tja, det finns lite av varje som sagt...


Ett väldigt svenskt hus!

SÅ HÄR TRÖTTA är vi just nu!!!!!!! 

Hoppas ni har det bra alla härliga läsare :). Önskar er alla en riktigt trevlig kväll!
Nu ska vi ut och göra London en sista gång innan vi tar tåget över till vår favoritstad Paris imorgon!!!
Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)