St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

torsdag 11 augusti 2011

En butik i min smak!

Äntligen, eftermånga om och men, lyckades vi hitta en butik med tårttillbehör här i London. Man kan tycka att denna staden borde ha allt men så är tydligen inte fallet eftersom vi fick leta som idioter för att hitta en butik som sålde just det jag ville ha. En endaste liten butik hittade vi men tur var väl det för hellre lite än inget!!! Och jag fick med mig ganska mycket ändå måste jag säga. Glitter, färger, penslar, pennor, stanstar, utstickare och lite annat smått och gott. Så på det stora hela är jag nöjd! Här är lite av dagens skörd:

Japp, då lägger vi lite mer grejer till samlingen :D

PS: För er som älskar tårtdekorationstillbehör och ska åka till London; denna butik kan ni hitta i Chelsea och den heter Jane Asher och ligger på 24 Cale Street. Besök även hemsidan på www.janeasher.com


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

3 kommentarer:

 1. Har handlat på hennes websida :) Mycket roligt där =)

  SvaraRadera
 2. Du... Ni måste flytta snart. Ni kommer inte få plats;) Ska bli spännande att få se resultaten sen!
  Kram
  Mia

  SvaraRadera
 3. Häftigt att det finns så specialiserade butiker i alla fall. Finns det någon sådan i Sverige?

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)