St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

fredag 12 augusti 2011

Nu drar vi till PARIS!!!Nu, kära läsare, drar vi till Paris!!! Woooooohoooooooooo! Äntligen ska vi till vår favoritplats på jorden och som vi har längtat! Nu blir det Macarons, bakelser, gott vin, god mat och guldkant på tillvaron :). Här ska njutas för fulla muggar. Det blir tåget över från England till Frankrike och turen tar cirka tre timmar.

Tåget vi ska åka med. Ska bli riktigt spännande att ta tåget istället för att flyga. Det är ett höghastighetståg och går i ca 350 km/timmen men kommer lätt upp i över 500km/timmen. 

Nu går färden snart så detta är sista inlägget från London. Bye bye England and Hello France!!!

Önskar er alla en riktigt härlig dag!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)