St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

onsdag 17 augusti 2011

Jag har utmanat min största skräck!!!

Jo, så är det! Jag har utmanat min största skräck och något jag alltid försöker undvika....bergochdalbanor!
Jag verkligen fruktar dem. Jag är sjukt rädd för dem. Trots det har jag ett antal gånger försökt...tagit mig upp i trappen för att sedan tvärvända då jag insett att det här kommer ALDRIG att gå. Jag klarar verkligen inte när det går tvärt nedför, uppför, åt sidan, runt....jag måste ha KONTROLL!!!!
Men igår, mina vänner, lyckades en liten person övertala mig till något jag aldrig trodde att jag skulle göra. En liten person lyckades få mig att tro att detta var inte så farligt. Denna lilla person är min dotter som på alla sätt och vis under gårdagen lyckades indoktrinera mig till att tro "bergochdalbanor" är roligt. Så det sista vi gjorde igår på Disneyland var denna:


Den går innuti berget och det slingrar sig åt alla håll och kanter.

Det var på extremt skakiga ben jag gick upp för trappan. Det kändes verkligen som att jag var på väg till galgen...ni vet sista färden. Fy tusan vad jag var nervös. Min kära dotter sa "ja det är ju inte mycket annat som skrämmer dig så det är rätt roligt att se dig nu". Mhm. Tack då. 
Satte mig i vagnen och tänkte att "klarar jag detta så klarar jag nog det mesta". Vagnen började sin färd och PANG så kom första uppförsbacken........och nedförsbacken......och sväng vänster.......GAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHH, SLÄÄÄÄÄÄÄÄPPPPPPPP AAAAAAAVVVVVVVVVV MIIIIIIIIIIIIIGGGGGGGGG!!!!!

Men, jag uthärdade...och skrattade till och med lite. Och jag överlevde. Nu jäklar anamma ska jag se bergochdalbanor i vittögat i fortsättningen.

PS; Jag kan lägga till att jag är VÄLDIGT stolt över mig själv som gjorde detta!!

Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

2 kommentarer:

 1. Hahaha, go Skruttan! Bra övertalat ;) Hade också velat se uttrycket innan och efter!
  Kram
  Mia

  SvaraRadera
 2. Precis som Wilma, hon såg Balder i vitögat på Liseberg, sen kunde vi knappt få stopp på henne! Duktig du är!
  /Linda

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)