St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

måndag 15 augusti 2011

Äntligen!!! Jag har funnit en god Macaron!!!

Nu ÄNTLIGEN har jag hittat en god Macaron!!! Och den var inte från Ladurée. Den var inte från Herme. Den var inte heller från Fauchon. Den var från ett Patisserie mitt emot vårt hotell. Och den var riktigt god. Fyllningen var någon himmelskt god jordgubbssmörkräm och själva macaronen var så där härligt "marängig" som man vill ha den! Tänk att det skulle vara så svårt att hitta en god macaron och att man skulle behöva leta över halva Paris för att finna den! Nog blev jag glad att den dessutom finns mitt över gatan. Så imorgon ska jag köpa på mig ett lass och sen ska vi smaska i oss dem. Kan säga att vi slogs om bitarna idag och vi hade nog gärna haft några till, för MUMS så god den var. Bageriet är för övrigt 200 år gammalt, låt oss hoppas att det de säljer där inte är lika gammalt hihi ;)
Ingen liten macaron heller! Stor som en handflata :). Ska testa att göra dem så stora när jag kommer hem! Någon som vill smaka?????


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

3 kommentarer:

 1. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! Jag vill smaka :)! Dina macarons är mycket finare och mycket mer bulliga, precis som jag tycker att de ska vara :). Snart kommer du väl hem :D?? KRAM

  SvaraRadera
 2. Hihi, klart du ska få smaka!!!! Du är för söt! Kommer hem om några dagar och då ska jag baka MASSOR med macarons :D. Stor kram till dig vännen!

  SvaraRadera
 3. Wow! Vad fränt att den var så stooor! Men håller med inredningsfrun, dina är mycket finare :)
  Kram
  Mia

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)