St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

tisdag 9 augusti 2011

Nytt och roligt med baktema från London!

Idag har vi hunnit med massor måste jag säga! Men mer om det i nästa inlägg. Nu vill jag istället passa på och visa mina nya roliga böcker som jag hittat på Harrods bokavdelning, wiiihooooo!! Oj vad mycket ny och rolig inspiration det finns i dem :D. Här ska bläddras och tittas noggrant på varenda liten sida ska jag säga!
Kolla här ska ni få se:Söta cupcakes, tårtor och annat gott!!

Vackra bilder med mycket tips. Sånt tycker vi om!!


En bok till om Macarons! Massor av härliga recept och vackra bilder. Boken är skriven av Jill Colonna och heter "Mad about Macarons".Pop Bakery av Clare O´Connell. Rolig bok med massor av recept och tips om cakepops.

Och dessutom lyckades jag hitta mina två första cakepops jag får smaka för första gången!!!! De ska ätas med andakt! Dessa är just från Pop Bakery :D

Minicupcakeformar från Wilton.

Små utstickare som passar till mycket.

Vansinnigt söta cupcakeformar med Paristema :). Och vad passar mer än det eftersom det är dit vi ska sen?!

En bok som rekommenderades av Cecilia som driver den vackra bloggen Flickan och kakorna. Ska bli roligt att läsa den!

PS; har köpt en grymt snygg klänning och ett par nya högklackade (trots att jag inte är någon skogalning så blev jag kär i dessa). Bilder på det kommer så klart lite senare ;)Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

1 kommentar:

  1. Massor av spännande! Hoppas att du gillar romanen :)

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)