St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

tisdag 9 augusti 2011

London bridge, Towern och lite shopping!

Idag har vi verkligen varit igång hela dagen. Trots alla hemskheter som verkar hända runtomkring i London så är det extremt lugnt där vi är. Vi har inte märkt av några oroligheter överhuvudtaget (och tur är väl det!!) annat än att det är många polisutryckningar. 
Anyway, idag blev det bussfärd runt halva London och vi passade på att hoppa av vi Towern och ta en lång runda där. Vi har sett Bloody Tower, Tortyrtornet och allt runtomkring. Kronjuvelerna orkade vi dock inte vänta på då kön säkerligen var två mil lång, så det fick vara. 
Vi har även hunnit med ett besök på Harrods, vilket jag kände var överreklamerat men det kanske har att göra med mitt ointresse för stora varuhus. Jag är mycket mer för de små, mysiga butikerna man kan finna lite överallt. Men, nu har vi gjort det och sett lite av det. 
Det finns massor mer att upptäcka och nu ska vi återigen ge oss ut i vimlet och se vad vi kan hitta för kul!

Världens coolaste lilla mossbil!!

Harrods.

Hästvakten vid White Hall.

Tower Bridge och söta dottern.

Alla är inte lika exalterade....vakten var gaaaaaaaanska uttråkad!

Å hej å hå, här svingar vi armarna och går o bestämda steg!


Där har många huvuden rullat. Fy vad hemskt!

Den masken skulle man inte vilja se på sin baneman :(

My name is Keeper....

...och jag är en vansinnigt cool drake byggd av gevär, rustningar, papyrusrullar och annat märkligt. Riktigt häftig för den som gillar Steampunk!

Robocop-riddare?

Älskar gatlyktorna.

Tittut! En av slottets korpar tittar fram bakom trädet. Legenden säger att genom att bevara korparna på slottet så hålls landet starkt och kommer aldrig förlora krigen. (Det var en väldigt kort förklaring på en mycket längre historia!!).

Monumenten som markerar där många kungar, drottningar och andra miste sina huvuden genom att bli halshuggna. Bland annat Henrik VIIIs hustru (en av de sex) Anne Boelyn miste livet där och så även hennes syster.


Gott fika...

..och självklart måste man ju testa lite olika sorter...

..eller vad sägs om lite cupcakes?Big Ben...igen...


Mer bilder kommer sen. Nu ska vi ut och göra staden igen!!

Önskar er alla en riktigt härlig kväll :DCaroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

3 kommentarer:

 1. Vad härligt ni verkar ha det! Kom ihåg godbitarna och berätta sen, vi ska dit på långweekend i oktober.. Ha det underbart på resten av resan!
  Kram Linda Block

  SvaraRadera
 2. Kul med alla bilder du sätter in,känns nästan som man är med på ett litet hörn.

  SvaraRadera
 3. Ja ,hoppas ni har det underbart , ni verkar ju hunnit med en hel del. Skönt att ni inte verkar vara mitt i oroligheterna, blev så nervös när jag visste att ni var där.Sköt nu om er och har det så mysigt i kära Paris också. Hälsa goa familjen... Kramisar Emma.

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)