St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

måndag 29 augusti 2011

Världens godaste citroncheesecake, ren och skär njutning!

Jag är inget fan av cheesecake men denna blev jag så sugen på att göra för den lät så oerhört god. Och jag blev inte besviken, för jösses så smaskig den var! En härligt fräsch smak av citron och en läcker smak av choklad/lakrits i toppingen. 
Den är lite omständig att göra och det blir många bunkar framme i köket men den är helt klart värd att lägga tid på. Jag har dock ändrat lite i receptet för att få det som jag vill men det är ju en smaksak, skriver dock ut originalreceptet samt de ändringar jag själv gjorde. Nästa gång jag gör den kommer jag nog byta ut hasselnötterna mot tex pistage, men det är mest för att jag själv inte är så förtjust i hasselnötter. Man tager vad man haver sa Kajsa Varg!


Ooooooooooo sååååååååå gooooooooood!!!!!!

Receptet kommer under kvällen!!! 

Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

2 kommentarer:

  1. guuud så gott det såg ut då :)

    SvaraRadera
  2. Det är den!!! Så smaskig och fräsch med citronsmaken :D

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)