St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

lördag 27 augusti 2011

Det man slår sönder.....

...får man så snällt försöka laga. Eller i mitt fall....köpa nytt. Gårdagens kraschade ljusstakar finns som tur är att köpa i helt tillstånd hos Topiary, snyggaste inredningsbutiken i stan. Så idag fick det bli en liten tur dit för att inhandla två nya!! Det blev lite för tomt när det fattades två stycken ju. Har sett massor av vansinnigt snygga saker på Topiary och i veckan blir det ett litet besök dit för att fota lite så att ni också får njuta av alla vackra ting som går att köpa där. Förutom ljusstakarna så hittade jag idag en oerhört läcker mini-provdocka som jag förälskade mig i. Efter alla motgångar under gårdagen så tröstade jag mig med att köpa den. Lite lön för mödan måste man ju få, eller hur?!

I lööööööv it!!!

Nya ljusstakar!

Vad tror ni hände när jag skulle sätta dit mina nya ljusstakar? Jo, jag klirrade en till av de jag redan hade *suck*. Börjar tröttna på mig själv!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)