St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

måndag 8 augusti 2011

Scrappade dopskor!

Nu var det verkligen länge sedan jag scrappade så det var en liten utmaningen att ta fram alla papper och dekorationer jag förut använde varje dag. Det är en sådan otrolig skillnad att skapa något med papper och skapa något med sugarpaste även om det är ett skapande i sig. Jag hade fått en beställning på en ask med ett par dopskor så jag körde igång och kreativiteten kom ändå ganska fort!!!

Önskar att jag hade lite mer tid för det här med att scrappa men just nu räcker tyvärr inte tiden till :(. Men det kanske kommer en dag när jag kan ta upp det igen, man ska aldrig säga aldrig- eller hur?!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

1 kommentar:

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)