St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

tisdag 23 augusti 2011

Något som gör mig rörd.

Jag måste bara få visa er detta klipp från Disneyland Paris underbara fyrverkeri. Jag blir tårögd varje gång vi är där och ser detta! Det är mäktigt att stå i mörkret och titta på detta oerhört vackra slott när det lyses upp av fyrverkerier och jag ryser av välbehag när jag ser det. 
När vi var i London såg jag en affisch om en välgörenhetsorganisation som hjälper barn med en dödlig sjukdom med att ge dem en underbar weekend på Disneyland i Paris. 1000 taxibilar åker med barnen från London över till Frankrike, på så sätt får barnen uppleva något fantastiskt för att göra deras annars så hårda liv, lite roligare. Jag tycker detta är ett behärtansvärt ändamål att skänka pengar till och jag vet vart mina pengar kommer gå detta året. Jag önskar att alla barn kunde få uppleva detta underbara fyrverkeri som en avslutning på en fantastisk dag på Disneyland; ett ställe där barnens drömmar blir sanna.Titta på klippet och njut!
Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)