St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

torsdag 4 augusti 2011

Caketopper prinsesskrona!

Då var ytterliggare en dekoration färdig, eller ja...nästa färdig. Lite smågrejer finns det alltid att fixa. Detta är första gången jag gjorde en prinsesskrona och det var lite trixigt innan jag fick ihop själva mallen så att piggarna uppåt var rätt antal och jämna. Nu har jag penslat den i guldfärg och ska pensla lite till eftersom jag upptäckte att det var lite ojämn färg. Jag kommer lägga ut en manual på hur man gör kronan för den som är intresserad. Den kommer dock nästa vecka ;).


Kronan kan man pynta hur man vill. Denna gången skulle den vara enkel men jag har redan kommit på massor av fint man kan göra med den. Så fler kronor kommer ni definitivt få se!!

Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)