St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

onsdag 31 augusti 2011

Mindre trevliga kommentarer...

Idag fick jag en ganska otrevlig kommentar här på bloggen skriven av någon vid namn Madeleine.

"Dina bakverk kanske hade mått bra av en liten retusch. Jag tycker allvarligt talat inte att de är särskilt snygga. Men ja, du skriver ju själv att du är en nybörjare. Öva på och lycka till! "

Ja du Madeleine; som sagt...jag har aldrig utgivit mig för att vara ett proffs. Men du, om du tycker att de är fula så behöver du ju faktiskt inte titta på bloggen. Vad tragiskt det är med bittra, missunsamma människor som dig. Du har aldrig funderat på att jag gör det för att jag tycker det är fruktansvärt roligt? Man brukar säga "om man inte har något trevligt att säga, behöver man inte säga något alls". Det kanske du bör lära dig av? 
Självklart har även du rätt till din åsikt, men du kanske är en sån som hellre sårar än lyfter någon. Men vet du vad? Karma is a bitch...sånt slår alltid tillbaks på en själv. 
Tårtor kan man alltid bli bättre på. En dålig personlighet får man dras med hela sitt liv.

Tjingeling!Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

10 kommentarer:

 1. Ha ha ha ha! Spot on! Om hon nu inte gillar dina bilder så kan hon ju bara klicka sig vidare genom cyber-space, eller hur?!?

  Du är grym. Glöm aldrig det!

  KRAM från ett stort fan!

  SvaraRadera
 2. Tack Marika!! Ja sådana bittra människor betackar vi oss för! Vilket tråkigt liv hon måste ha *asg*.
  Stor kram tillbaks :D

  SvaraRadera
 3. Bra svarat Caroline!!! Stå på dej!! Du är fantastisk..är såå imponerad av allting du gör!!!
  Ha en fortsatt mysig kväll!!
  Kram Annika

  SvaraRadera
 4. Tack Annika! Din kommentar värmer verkligen mitt hjärta! Stor kram till dig och ha en underbar kväll!

  SvaraRadera
 5. Jag tycker du gör grymma bakverk. Har själv blivit inspirerad av att läsa bloggen varje dag(flera gånger om dan). Jag älskar att baka och ska nu ge mig in i macaronvärlden tack vare dig!!! Kör på! Kram från Marika i uppsala

  SvaraRadera
 6. Ja, håller fullständigt med alla andra du är tipp topp på det du gör , tvivla aldrig på det.... Så fruktansvärt tråkiga människor de finns. Kan aldrig vara glada för ngn annans skull eller helt enkelt avundsjuka, usch och fy för sådana. Kramelikram Emma.

  SvaraRadera
 7. Marika; Tack, jag blir så glad av att höra det!! Åh vad roligt att du ska börja med Macarons :D. Du kommer älska det! Tack för att du läser bloggen, det glädjer mig verkligen! Lycka till med macaronsen och berätta gärna hur det går, jag tycker det är så roligt att höra om vad ni tycker och hur det går! Och du, de är sååååå goda och helt klart värda att göra! Kram :)

  Emma; Tack min fina vän! Visst finns det många tråkiga människor. De lider nog mest av det i slutändan. Tycker ganska synd om dem faktiskt. Stor kram till dig :)

  SvaraRadera
 8. Den där Madeleine verkar inte fått ligga på ett tag.

  SvaraRadera
 9. Du e för sköööön.STÅ PÅ DIG
  Kram

  SvaraRadera
 10. Tack Simone :D, hihi ;)
  Kram till dig!!

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)