St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

fredag 28 oktober 2011

Scrappade askar, tavlor och annat kul!

Lite fler av alla mina alster....

Jodå, det har blivit en del!!!

PS; idag blir det lite experimenterande på cheesecakefronten- jag ska testa apelsin och pepparkakscheesecake. Hur det går kan ni läsa om senare så klart!!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

2 kommentarer:

  1. Vart hittar du scrapping någonstans? Tips på någon bra/rolig sida att beställa hem ifrån?

    SvaraRadera
  2. Jag brukade hitta mycket på Dillbergska bokhandeln. Nu har de dock fått in mycket saker på Panduro på baronen (de har fått en ny ägare och hon verkar ha bra koll på det som kommit in!!). Ta dig en koll där.
    Jag handlade lite i andra städer också eftersom vårt utbud var ganska så begränsat. Det finns också många bra nätbutiker, googla scrapbooking så kommer du säkert få upp ett antal av dem :)

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)