St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

torsdag 27 oktober 2011

Strössel till tusen!

Tänk vad oerhört många olika sorters strössel det finns. Och tänk vad mycket man kan använda det till! Det behöver ju inte bara användas som strössel i den vanliga bemärkelsen, man kan använda det som insidan av en blomma, till ögon, armar och massor av andra små detaljer.
Och så kan man så klart använda det som en söt detalj hemma. I burkar, massor av burkar. Jag har ju min lilla köpmannadisk och där förvarar jag allt mitt strössel. Nu börjar det dock bli väldigt ont om plats och jag vet inte riktigt vart jag ska göra av alla olika sorter. För det är verkligen lätt att samla på sig. I mängder!!!
Och alltid med motiveringen "man vet ju aldrig när man behöver det" ;)
I love my sprinkles!!!

Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

1 kommentar:

  1. Men hur fint blev det inte när du har alla dina sparkles i så fina glasburkar och flaskor!!!? Varför har jag aldrig tänkt på det?? Superfina bilder! =)

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)