St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

torsdag 27 oktober 2011

Medans vi ändå är på jultemat....

...så kan jag ju lika gärna visa lite av julkorten jag har gjort! Skulle jag visa dem alla skulle nog detta bli världens genom tidernas längsta inlägg dock. Så det får bli några stycken av dem i alla fall :).
Vi får se om jag hinner med att göra några detta året, ska försöka!Åh vad det är roligt att scrappa!! Har ni några projekt inför julen kära läsare?Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

1 kommentar:

  1. Julia Sandelloktober 28, 2011

    Du är så oerhört duktig! Riktigt vackra julkort, jag känner mig helt julig å glad bara av att se dem!
    Jag ska göra julgransprydnader hade jag tänkt. I luffarslöjd det mesta skulle jag tro. Å så blir det julklappar i läder å tenntrådsbroderi. Alltid roligt med lite projekt å pyssel, hoppas verkligen du hinner med att göra några kort å att du tillåter dig att ta dig tid!
    Kramar

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)