St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

tisdag 4 oktober 2011

Om jag hade fått gifta mig igen...

...med min make så hade jag nog valt en tårta från antingen O´Holy Sweet, Hello Sugar, Peggy Porschen eller detta fantastiska företag; Pink Cake Box. Jag har visat bilder från dem tidigare men de är värda att visas igen. Vilka underbar skapelser de gör! Helt fantastiskt fina och man kan inte stirra sig mätt på dem. Här kommer ett litet urval av deras makalösa bröllopstårtor:
Tårtan nedan är nog den vackraste tårtan jag någonsin sett. Det finns INGET som slår den. Det är ett mästerverk på alla sätt och vis!!


Kan man göra en sådan kan man nog gör det mesta!!!
Vill du se mer av deras fantastiska tårtor? Då ska du klicka HÄR!Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

5 kommentarer:

 1. Jag tänkte att de där tårtorna kan ju både du och jag göra :-) Med lite övning kan vi faktiskt det! Fast sen kom den sista... Herregud. Där erkänner jag mig besegrad :-)

  SvaraRadera
 2. *asg*!! Ja nog hade vi kunnat göra de första med lite övning...men den sista är sjuk!!! Helt galet hur man kan göra en sådan klänning :O

  SvaraRadera
 3. Wow vilka tårtor !! Helt magiska . Fast dina tårtor är med något utöver det vanliga! Skulle jag gifta mig igen med min man skulle jag beställa från dig =)Helt klart! Kram!

  SvaraRadera
 4. Evelina Bäckmanoktober 04, 2011

  Kan du inte lägga upp en bild på den bröllopstårtan som du hade på ditt bröllop?
  Och,,man kan ju alltid förnya sina löften, en fin sak+ att då får du en ursäkt till att beställa en sådan tårta, haha :)

  SvaraRadera
 5. Kreativa frun; Åh tack du är för snäll!!! Kram till dig och tack för dina härliga kommentarer, de gör mig så glad!

  Evelina; Visst kan jag göra det! Och du har alldeles rätt, det får nog bli en förnyelse av löftena hihi- perfekt tillfälle att få en fin tårta!

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)