St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

lördag 15 oktober 2011

Lakritstvål? Nytt, roligt och inspirerande!!!

Igår fick jag en riktigt rolig sak av min vän Annika och denna har jag varken hört talas om eller sett tidigare. Det var en Lakritstvål!!!! Och den doftar alldeles ljuvligt av lakrits och lavendel.
Jag blev så klart nyfiken på tillverkaren så jag beslöt mig för att googla företaget (och återigen; Google är bra till nästintill ALLT!). Tillverkaren av denna tvålen är Elisabeth J, eller rättare sagt J som i Johansson. Hon är konditor, kock, bagare och matstylist och nu har hon även tagit fram en spaserie i lakrits. Hur häftigt är inte det?! 
Tvålen presenteras under smak och-livsstilsmärket Queen of Licorice och har ni möjlighet så tycker jag definitivt att ni ska pröva detta. Lakritsen ska tydligen ha många bra effekter för huden dessutom. En härlig doft och bra egenskaper- det kan ju inte gå fel!!!På tal om lakrits; nu är snart boken om Lakrits, där St Heavens Streets bakverk finns med, färdig!!! Det ska bli så roligt att se slutprodukten! Och självklart kommer ni kära läsare, att ha chansen att vinna en sådan bok. Så håll koll här på bloggen för mer info om när den finns i handeln :)


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)