St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

onsdag 5 oktober 2011

En trevlig intervju och experiment med nya kameran!

Idag har jag blivit intervjuad av en tidning! Och jag var så nervös innan. Varför vet jag egentligen inte med tanke på att mitt sista problem är att prata för mig. Stackars Tomas som intervjuade mig, undrar om han hade några öron kvar när han gick härifrån? För när jag börjar prata om något jag brinner för så går det i 200 knyck och orden nästan snubblar på varandra. Mina kollegor brukar skämta om att jag säkerligen har någon bokstavskombination och behöver medicin. STARK medicin....
Men det är så oerhört kul att prata om sin passion. Och det får mig att tänka på hur allt startade och hur mycket som har hänt det senaste halvåret. Och jag inser hur lyckligt lottad jag är som får göra det jag tycker så mycket om att göra. Hur lyckligt lottad jag är som har en familj och vänner som stöttar och pushar mig, vad jag än tar mig för. Hur lyckligt lottad jag är som har alla er underbara läsare som alltid ger mig så mycket glädje.
Med risk för en extremt lång utläggning så ska jag ge mig nu! Istället ska jag visa lite bilder på dagens bakverk :). Och vet ni vad; min man kom igår hem med ett fast objektiv till nya kameran!! Wiiiiiihooooooo vad skoj! Så nu ska här experimenteras med olika bilder och motiv. Tyvärr är det ju inte bästa ljuset med tanke på att det är mörkt ute, men what the heck- man tager det man haver!!!
PS; Reportaget kommer i Kalmar Läns Tidning nu på fredag!!! Och som vanligt kommer jag ju ta en massa bilder på det ;)


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

1 kommentar:

  1. Men vilka söta små pumpor och höst cupcakes! Ser smaskiga ut... Hm undrar om det kan finnas nån kvar som ligger och ropar på mig när jag kommer... ;)
    Kram
    Mia

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)