St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

fredag 7 oktober 2011

Mumsiga cupcakes på pinne i lyxig förpackning!

Igår kväll fick jag ett ryck och fick för mig att jag skulle pröva den nya formen för cakepops som jag nyligen inhandlat hos B´skafferi. Den var så smidig att jobba med och jag är mer än nöjd! Däremot har jag upptäckt att jag och Candymelt inte alls är vänner. Den blir bara tjock och trög när jag ska doppa popsen i. Som tur är har jag hört ett litet tips om just det så det ska jag snart ta och pröva. Men trägen vinner, jag ska nog allt lära mig att göra dessa riktigt snygga också! 
Här kommer gårdagens försök!


Kanske inte så snygga som jag hade tänkt, men definitivt väldigt goda!!!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

1 kommentar:

  1. Tycker de blev supersöta! Visst är det kul med cake pops och bakverk på pinne =) Lagom stora och som en godisbit! Vackert inslaget i påsen! Trevlig kväll!

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)