St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

söndag 9 oktober 2011

Sötaste fynden med cupcakestema!

Ibland hittar man sådana där roliga fynd (fynd=söta saker man bara måste ha som cupcakesälskande kvinna), som så självklart får följa med hem från affären. Och konstigt nog på de mest märkliga ställen....som Netto?
Som en av mina läsare, Ros-Marie, upplyste mig om så verkar det vara någon slags cupcakemani just nu och man kan hitta alla möjliga saker på det temat. Idag sprang jag på placeringskortshållare (trodde först att det var julkulor tills jag läste på skylten!) och en väldigt söt cupcakesburk samt fina servetter. Alla dessa gav mig ytterligare en idé för ett dessertbord som jag tänker göra framöver. Som sagt; Netto kan man hitta mycket roligt på! Och dessutom billigt och bra! Den söta muffinsformen i keramik kommer jag använda som en liten kakburk.
Vad jag ska hitta på för roligt på cupcakestemat får ni förstås se framöver :)Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

3 kommentarer:

 1. Så söta små cupcakes! :)
  Kolla in på min blogg om du är sugen på att få gratis choklad, har en massa jag ska dela ut :) !

  SvaraRadera
 2. Ja det var väl det jag visste att det skulle passa dej och jag måste erkänna att jag trodde också att det var julgranskulor,tyckte i och för sig att det var lite märkligt att ha såna i cupcakesform.Söta var de i alla fall.

  SvaraRadera
 3. Sandra Drömkaka; Ja visst är de! Roligt när man hittar söta fynd som dessutom är billiga :D. Ska genast ta mig en ditt på din blogg :D

  Rose-Marie; ja de var ju supersöta!! Jag funderar faktiskt på att använda dem som julgranskulor också, det är alltid bra när man kan använda dem till flera saker :D. Tack för tipset!!! Förresten; har fått komplimanger från fleras stycken för mina söta cupcakesstrumpor jag fick av dig!!

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)