St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

fredag 14 oktober 2011

Den perfekta presenten kom i onsdags!

Så är det!!! Den perfekta presenten kom från min härliga vän Jennie som, trots att vi aldrig träffats, känner mig så väl att hon lyckades kombinera ihop något som gjorde mig så glad och rörd! Ni ska snart få se vad, men först några ord om det här med vänner. Det finns en del människor som har den där förmågan att få en att le när man minst anar det. En enkel kommentar på ens fb-sida med ett "Godmorgon, ha en underbar dag" eller "Jag finns här". Och ibland behöver man inte ens ha träffat dem. Man vet vilka de är ändå. De finns där och stärker en och förhoppningsvis kan man göra detsamma för dem. Jag har lärt mig vilka som är mina vänner och vilka som inte är det. Ibland växer man ifrån varandra, ibland hittar man tillbaks till varandra. Så finns de dem som dyker upp som en överraskning och man bara känner att den här människan tycker jag så mycket om! Det finns de som står vid ens sida hela tiden, som min älskade vän Mia. Det finns de som bor långt bort men är nära i ens hjärta, som min vän Bine. Och det finns de som man inte träffat men ändå finns där och sprider glädje, som min vän Jennie. Och alla gör de mig på ett oerhört gott humör och de betyder alla väldigt mycket för mig.
De får mig att le när jag känner mig nere.
De får mig att bli mig stark när jag känner mig svag.
Och jag hoppas att jag kan göra detsamma för dem.
För de är värda ALLT!

Tillbaks till den perfekta presenten, kolla här:

En otroligt söt ask...

....med motiv från min favoritstad i världen...

..vacker text på insidan...

...och dessutom med ett väldigt roligt innehåll...

...som muffinsformar...

...matchande sockerpärlor....

...och världens sötaste små miniminimini-cupcakes...

...med läppglans inuti vilket är perfekt för mig eftersom jag älskar smink...

...och inte nog med det; vackra askar att placera cupcakesen i!!!!!!

Snacka om den perfekta presenten!!!!!
Du känner mig verkligen Jennie, jag kunde inte blivit gladare!!!! Vilken underbar människa du är, tack för att du gör världen till en bättre plats :D.
Jag är så glad att jag lärt känna dig finaste du!!!!
Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaam

PS; sätt värde på era vänner kära läsare, de är värda sin vikt i guld!!!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

2 kommentarer:

 1. Jag ser att du har en ny layout på bloggen, himla fint!!
  Det passar asbra!

  Vilken fin present från vännen =)
  Det är dessa små saker som betyder massor...
  Stor kram

  SvaraRadera
 2. Det finns en anledning till att människor runt omkring dig stöttar, uppmuntrar dig och vill göra dig glad. Du är en helt fantastisk människa med ett stort hjärta som alltid, ALLTID finns där för en när man behöver det! Det blir en självklarhet att åtminstone försöka ge tillbaka allt det fina du ger. Jag imponeras stort av ditt mod av att våga följa dina drömmar och din kreativitet som aldrig slutar att förvåna mig. Du har alltid kämpat på och aldrig gett upp vad du än har gett dig in på. Jag vet att du kommer att lyckas med din dröm för är det någon som kan så är det du =)

  Jag är så glad att ha dig som vän och jag saknar dig ständigt. Men jag vet att trots att vi inte har setts på LÄNGE så finns du där lika nära mig som sist vi sågs. Du är personen som jag vet alltid skulle lyssna och alltid skulle ställa upp för mig. En sådan vän är inte lätt att finna och en sådan vän skall man hålla hårt i. Så min kära Caroline dig släpper jag aldrig!

  Stor puss och kram Bine

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)