St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

tisdag 4 oktober 2011

Cakedummie nr 2 till höstdessertbordet!

Då var den nästan klar min lilla cakedummie. Denna ska också vara med på höstdessertbordet jag ska göra. Det är några små detaljer kvar som jag ska göra på den först dock!
Cakedummien är 12 cm i diameter och blommorna är gjorda i sugarpaste.

Vad tycks?Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

4 kommentarer:

 1. Hej för det första så måste jag säga att jag är sjukt avundsjuk på att du alltid lyckas med så perfekta macarons haha ( det är en komplimang !) men när ska dom börja säljas här i Kalmar? Kan knappt vänta! Jag misslyckas ju alltid med macarons så vill jättegärna köpa. Men hur mycket kommer de kosta?

  Tack!
  Nada

  SvaraRadera
 2. Ååå så härligt höstiga färger! Jag tänker att vi kanske knipsa lite murgröna och slingra runt hela kakfatet som den står på. Kan nog bli lite läckert. Lite "ett med naturen" liksom :O).

  Å så måste jag ju bara säga, du är ju heeelt fantastisk med dina flinka fingrar :).

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Nadawii; *s*, tack snälla du!! Det tar jag definitivt som en komplimang :D.
  De kommer förhoppningsvis att börja säljas så fort som möjligt. Jag måste få företaget registrerat först sen kör jag för fullt! Kostnaden för macarons vet jag inte riktigt än då de kommer säljas hos Kahls och jag inte vet vad de kommer ta för dem. De ska dock ligga i en rimlig prisklass :)

  Inredningsfrun; hihi tack söta du!! Jag tror det blir kalas med murgröna runt! Vi ska nog se till att göra ett riktigt läckert dessertbord du och jag!! Kram :)

  SvaraRadera
 4. Himla fint med alla blommor på tårtan *love it* !!

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)