St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

måndag 3 oktober 2011

Min lilla tös och jag och en längtan tillbaks till sommaren!

Ibland är det lite kul när man tittar igenom alla bilder man har på sin dator. Jag har MASSOR med bilder. Tokmycket bilder. SJUKT mycket bilder....ja ni fattar! 
Nu sitter man här och det börjar bli höst och även om jag verkligen älskar hösten så kan jag inte låta bli att längta tillbaka liiiiiite till sommaren. Vi fick ju dessutom turen att faktiskt känna på den igen under helgen som var. Hela 25 grader varmt och strålande sol!! Anyway, jag hittade dessa bilder på mig och dottern och de speglar vårt förhållande ganska bra faktiskt. Jag är lyckligt lottad som har en underbar dotter som tycker om att hålla ihop med sina föräldrar, vilket de inte alltid gör när de är i den åldern. Vi gör det mesta tillsammans och har oftast väldigt mysigt ihop (fnitter, tjejsnack och shopping med andra ord!). Så till dig lilla Bella (och ja, jag vet att du inte är så liten längre men du är för alltid min lilla bebis), så vill jag bara säga att jag är så glad att jag har dig!

"Ge mig en puss!".....

"Jag sa ge mig en puss".....

.....neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjj.....

....ge mig den...........

......ja kom igen då.......

....aaaaammmmmmmmmmeeeeeeeeeennnnnnnnnnn..................

....Okej då...en liten puss!

Min lilla skrutt och jag!

Som alltid när det finns en kamera måste vi ta kort på oss själva när vi gör fula miner!

Är inte detta sommar så säg?

Tänk om man bara kunde få njuta av en liiiiiiiiiiten veckas sommar igen.....grilla ute och njuta av en ljummen sommarkväll........åååååååååååååå!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

2 kommentarer:

  1. Vilka härliga bilder, verkligen sommarnostalgi! Och vilket HÅR du har! Helt sanslöst fint <3

    SvaraRadera
  2. Åh Tack Alexandra, vad gullig du är :D! Ibland är det bra att titta tillbaks på lite sommarbilder och känna lite sol och värme. Även om jag älskar hösten så har jag liiiite svårt att acceptera att sommaren är slut *snyft*!

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)