St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

torsdag 6 oktober 2011

Hemma-hos-reportage?

Ja, om några veckor ska det ju faktiskt bli ett sådant här hemma. Fast inte gjort av mig själv då *s*! Då kommer ytterligare en tidning och ska göra reportaget. MEN, eftersom jag nyligen köpte en ny kamera och bara lääääängtar efter att experimentera lite med den så har jag under dagen roat mig med att fota mitt eget hem. Fast jag har kommit fram till att det är väldigt svårt och att jag inte gör det så bra! Jag har stått på stolar, på soffan, på köksbänken och ÄNDÅ får jag inte riktigt till det *aaaarrrghhhhh*. Tänker dock skylla på att vi har konstiga vinklar i lägenheten. För det är ABSOLUT INTE faktumet att jag står bakom kameran.....hrm....säger vi.
Anyway, här kommer lite bilder på hur jag bor!Och JA, jag gillar lull-lull!!! Det är faktiskt pryttlar lite överallt här. Ganska många pryttlar. Ok då, SJUKT mycket pryttlar. 
Men jag älskar alla mina pryttlar och vill inte alls skiljas från dem!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

12 kommentarer:

 1. Herregud vad pryttlar du har :D Massor av pryttlar ;) Hade inte gått hemma hos mig där katterna hänger i allt *asg* Men ni har det jättefint :) Kram

  SvaraRadera
 2. Underbart inspirrerande hem! Love love love !!!!
  Känner igen vissa prylar....
  Spänande, smakfullt och mulligt!
  Kram min vän!

  PS. jag har också katter.....

  SvaraRadera
 3. Underbart inspirrerande hem!
  Jag känner igen vissa prylar.....
  Spännande, smakfullt o mulligt!
  Kram vännen!

  PS. jag har oxå katter....

  SvaraRadera
 4. Myyyyyyysigt!!!! å så duuuu ;)

  SvaraRadera
 5. Mysigt,annorlunda,häftigt, ja så tycker jag att du har det...:))Jag gillar inte avskalat så ditt hem gör mig glad...:))

  Kram och ha en fortsatt mysig kväll!!

  SvaraRadera
 6. Oj så fint du har det hemma

  SvaraRadera
 7. Blir lite full i skratt..! Med tanke på att jag vet alla vinklar, vrår och höjder ni har så hade jag velat se dig klättra omkring och dona med kameran! Galning ;) Men ni har ett underbart hem som alltid känns välkomnande!

  Kram
  Mia

  SvaraRadera
 8. det märks att den som har inrett den lägenheten vet vad den håller på med ;)

  SvaraRadera
 9. Åh vad mysigt och fint nu bor :) men hur har du gjort den lampan av en kvist och slinga? Om du har hjort den själv dvs :)

  SvaraRadera
 10. åh gud vad fint ni har det,önskar man hade det så fint själv.

  SvaraRadera
 11. Meeen vilka fina förvaringstråg! Var har du köpt de vita hyllorna och trågen på de två nedersta fotona?.. Speciellt godistråget, som du har hängt små fina lappar på? Va fint du/ni bor! :)

  SvaraRadera
 12. Tack för alla fina kommentarer! Jag har tydligen missat att svara er, förlåt!!!

  Jennie; det är en trollhasselgren som jag virat en ljusslinga kring :), enkelt och läckert :D

  Bakspecialisten; Tack snälla!! Vad glad jag blir :D. Hyllorna har jag köpt på ett ställe på Öland om heter Gårdby lantcafé. De har en inredningsshop som är jättefin! Jag ska kolla vad det kan vara för märke på hyllorna så kan du se om de finns på fler ställen :). Jag blev så förtjust i dem när jag såg dem!

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)