St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

måndag 17 oktober 2011

En ofrivillig ommöblering och hur sjutton ska allt få plats???

När vi började med projekt "förvandla dotterns rum" så insåg vi ganska snabbt att vi var tvungna att göra oss av med en hel del eftersom det inte finns hur mycket plats som helst i hennes rum. Bland de sakerna var mitt gamla skrivbord som jag haft sedan jag var liten. Tänk vad svårt det är att göra sig av med vissa saker?! Skrivbordet har repor och är skavt lite överallt. 
Min kära mor tycker att jag är lustig som alltid envisas med att behålla skrivbordet hela tiden men jag kan bara inte skiljas från det. Det har liksom alltid hängt med och varje liten repa symboliserar en bit av min barndom och tonårstid. Någon gång ska jag fixa till mitt fina skrivbord och måla om det. Men tills dess får det allt stå där och se litet slitet ut. 
Nu har det fått en ny plats ute hos oss i vardagsrummet och jag har således fått en egen liten datahörna. Och faktum är att trots att jag hade mina tvivel på om det verkligen skulle bli bra, så känner jag mig väldigt nöjd med placeringen. Nu undrar jag varför jag inte ställt det där tidigare?

TADA!!!Fåtöljen fick nu byta plats.

Ny liten konstellation av blommor och ljusstakar på vardagsrumsbordet.

En egen liten datahörna!!!

Några av alla receptböcker få ligga och agera dekoration.


Den stora svarta fåtöljen har nu fått ett nytt ställe på andra sidan vardagsrummet. Kanske inte riktigt där jag vill ha den men där får den vara tills dess att vi hittar en större lägenhet. För nu börjar det allt bli lite trångt. Det går liksom inte att prångla in hur mycket möbler som helst i en trea. Så för att vi ska kunna prångla in lite fler möbler (som vi har spanat in by the way), så får det allt bli något större!!!
Det hade inte suttit fel med ett extra rum skapat enbart för allt pyssel, antalet hobbies verkar ju inte direkt minska!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

1 kommentar:

  1. Vad fint allt blev. Och vilket vackert skrivbord! Tycker det blev jättefint även i dotterns rum. Snygga väggdekorationer i svart! Gillar verkligen trollhasseln med belysningen över skrivbordet. Så vackert! Kram och trevlig kväll !

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)