St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

måndag 31 oktober 2011

Så vill man bara göra fler och vem har smugit sig in i bilden??

Efter gårdagens plåtning av dessertbord så har nog både jag och Marika, numera Lady Macaron, fått blodad tand vad gäller detta ämne. Det var verkligen roligt att göra dessertbordet och det kliar i fingrarna efter att få göra fler roliga projekt. Igår fick jag ett mess av härliga Marika och hon har redan idéer om ett nytt bord!!! Och det har jag med, eller rättare sagt MASSOR av idéer. Frågan är hur sjutton man ska hinna med alla??? 
Det finns så många olika teman man kan spinna vidare på och det blir svårt att bestämma sig för vilket man ska köra på. Denna gången blev det ju mycket färg men det hade varit roligt att göra ett dessertbord helt i vitt nu till jul. Eller kanske ett i rött.....eller i grönt....eller i blått.....eller romantiskt.....eller dramatiskt....eller??????
GAAAAAAAAHHHHHH, vilket beslutsångest!!!!
Nä, det får nog bli en liten enkät här på bloggen, så får NI helt enkelt gå in och rösta på vad ni skulle vilja se för dessertbord!
Men tills den har kommit upp så ska ni få lite mer härlig inspiration på ämnet DESSERTBORD:Som ni ser så finns det många olika sätt att rigga upp dessa bord. Det kan vara allt från stilrent och sparsmakat till överdådigt och mängder av dekorationer. Jag måste nog säga att jag tycker om det sistnämnda mest. Har aldrig varit speciellt mycket för det där med sparsmakat. Dessutom är det ju så oerhört roligt att pynta med mängder av vackra dekorationer!!

Som ni ser här under på de fantastiska bilderna tagna av Inredningsfrun (notera vem som fastnade på en av bilderna....er rödhåriga toka som driver denna blogg minsann!):


Jodå, där är jag med kameran i högst hugg, som alltid!

Fler bilder som Marika tagit kommer så klart här på bloggen :DCaroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)