St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

onsdag 5 oktober 2011

En av mina svenska favoriter!

En av mina svenska favorittårtmakare är Åsa på Hello Sugar! Där har ni en tjej som är oerhört duktig på både tårtor och cupcakes!!! Hon är en stor inspirationskälla och jag beundrar hennes verk något enormt. Det är kul att se en svensk kvinna nå sådan framgång med sitt företag och jag tror att hon är förebild för många av oss tårtälskare. Hade jag bott i Stockholm hade jag utan tvekan beställt en av hennes underbart vackra cupcakes för efter vad jag hört ska de smaka himmelsk gott!
Ta er en titt på dessa vackra bakverk:


Kan bara säga ÅÅååååååååååååååh vad vackra de är!!!
Vill du ser fler bilder från Hello Sugar så ska du klicka HÄR!

Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

2 kommentarer:

  1. Är cupcakes "grejen" just nu? Var inne på Netto i Färjestaden när jag åkte från jobbet idag,till och meddär hade de en massa cupcake-grejor.Ställ,ljuslyktor,adresslapp till resväska,neccesär m.m allt med cupcake på.När jag gick förbi Guldfynd igår såg jag att de hade kaffe/the-muggar med cupcakes på så det är nog innegrejen just nu,med andra ord du är rätt ute :-)

    SvaraRadera
  2. Slutet på den förra kommentaren låter ju lustigt,du är rätt inne borde det ju stå :-)

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)