St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

fredag 7 oktober 2011

Då var man med i tidningen!!!

Jo då, då var man med i tidningen!!! Närmare bestämt i Kalmar Läns Tidning! Jag är jättenöjd med reportaget och Tomas som var här och intervjuade mig var supertrevlig och det var väldigt roligt att få sitta och prata om det man brinner för- Bloggen och bakningen :D
Vill du läsa reportaget? Då ska du klicka HÄR!

Tack Tomas för en rolig pratstund och för ett väldigt fint reportage!!! Och tack till Frida som tipsade om St Heaven Street!
Det uppskattar jag oerhört mycket!

Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

5 kommentarer:

 1. Superbra artikel! Speglar både dig och ditt företag mycket bra! Bästa ;)
  Kram
  Mia

  SvaraRadera
 2. Så roligt! Härligt när man får uppskattning för det man gör! Det är du värd med din fina blogg och bakning!

  SvaraRadera
 3. gu vad roligt du verkar ha haft det,och så ska det vara.Jättekul att du hamna i tidningen,stort grattis.

  SvaraRadera
 4. Häftigt! Du är så härligt självsäker och självklar i det du gör. Jag grubblar ibland på om jag kanske behöver utbildning innan det blir företag men så läser jag om dig - självlärd, lär genom att misslyckas. Precis så. Det kommer gå grymt bra för dig!

  SvaraRadera
 5. Tack snälla, vad gulliga ni är!!! <3

  Maria; du är ju för gullig, tack snälla du!!! Vilken oerhört fin sak att säga, det värmer!! Och du, du behöver ingen utbildning- du är ju för tusan tokduktig. Tro på dig själv och det du kan!!! Du har styrkan inom dig, var inte rädd för att ta fram den!!!! Du kommer klara det galant, det vet jag!

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)