St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

måndag 24 oktober 2011

Nu är det jul här i vårt hus....eller?

Nej, det är ju faktiskt inte jul än på ett tag. Men eftersom jag är en av de tokstollar som fullkomligt ÄLSKAR julen så kunde jag inte låta bli att göra detta lilla julinlägg eftersom jag hittade en sådan söt liten sak på TGR idag. Eller rättare sagt; tre söta saker!! Ibland kommer inspirationen bara så där- PANG BOM och då måste man ju köra på det, eller hur?! Så idag får ni faktiskt ett litet julklappstips vare sig ni vill eller inte! Jupp, det här är en, i min mening, mycket bra julklapp eller varför inte gå-bort-present:

Tre små oerhört söta lådor i miniformat!!!


Men man måste ju fylla dem med något....

...vad kan det vara i???


Jo, macarons förstås!!!! Passar perfekt!

Japp, ett litet julklappstips är aldrig fel! Och inte macarons heller!!!

God Jul ;).....om någon månad eller två!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

1 kommentar:

  1. Så fina! Och vilka härliga bilder !! Älskar med julen och med dessa bilder fick man riktig julstämning =) Skulle bli superglad för en sån julklapp med dina fina macarons i =) Har inte haft äran att smaka dem ännu men nån dag så! =) Underbara julkulor på bilderna! Köpta utomlands ?
    Ha en fin kväll! Kram Sara

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)