St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

måndag 3 oktober 2011

Indientårta?

Nu vet jag inte riktigt vad som hände. Min cakedummie som jag har pysslat med ser helt plötsligt Indien-inspirerad ut??? Det var inte riktigt min mening men så kan det bli! Till och med dottern tyckte att den påminner om något från Indien. Kanske det är blinget och färgen som gör det. Jag blev dock nöjd med den och tycker den blev ganska fräck så den får vara som den är. Ibland växer det fram saker som man inte räknat med men som kan bli roligt och annorlunda.
Tårtan är 12 cm i diameter. Alla dekorationer är gjorda i sugarpaste förutom pärlorna som är vanliga hederliga sockerpärlor!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

4 kommentarer:

 1. Ja lite Indien kan jag hålla med om,men vacker.Även det som inte blir som tänkt från början kan bli bra.Nu funkar det bättre att kommentera :-)

  SvaraRadera
 2. Å,vad snyggt. Tycker jättemycket om stilen på tårtan, och färgerna!

  SvaraRadera
 3. Den är supersnygg!!
  Har du färgat sp:n själv? Svårt att få den så mörk tycker jag...

  SvaraRadera
 4. Tack Ros-Marie! Vad bra att det funkar bättre nu :)

  Lena-tårtan; Tack snälla :D. Det var roligt när man fick en liten annan stil på tårtan trots att det inte var meningen från början! Alltid roligt att experimentera lite :)

  Maria; Tack!! Ja, färgade den med pulverfärg men glömde klantigt nog att blanda pulvret med vatten så spn blev prickig. Har använt mörkröd färg men det var svårt att få den riktigt röd, den blev mer rosa. Prövade att blanda i lite brun pasta färg och även lite röd då gick det bättre. Men man får jobba ett tag med att få till färgen.

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)