St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

torsdag 20 oktober 2011

Enkelt och vackert med prickar!

Tänk vad mycket lite prickar kan göra!! Inte speciellt svårt att göra men det ger en väldigt fin effekt vare sig de är upphöjda eller platta. Fram för fler prickar säger jag!!!

Såg denna underbara tårta på en länk från B´skafferi och var bara tvungen att norpa den, den är ju så gudomligt vacker!! Hela tårtan är uppbyggt på ytan av spritsade prickar. Inse vilket enormt jobb det måste ha varit att göra den! Men vem hade inte velat ha den på bordet?!Så galet läcker!!!!


Visst är de vackra?! Nu blir man ju väldigt sugen på att göra en tårta med prickar....men vänta....det har jag ju gjort!!!

TADA!!!Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)