St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

onsdag 5 oktober 2011

För tio månader sedan....

...fyllde min dotter 13år. Och som varje år så gjorde jag en tårta. Det har blivit en tradition att göra en mer och mer avancerad tårta för varje år och det har under åren blivit en tävling mot mig själv. 
Hela den här tårtmakargrejen började just på det sättet. När jag hade gjort årets tårta till dottern så kände jag att det är så oerhört tråkigt att man bara kan hitta rosa och grön (och möjligtvis gul) marsipan och lite silverkulor. Det är ju inte mycket att hurra för, eller hur?! Så jag började kolla runt på nätet efter tårttillbehör och jag fann en helt ny värld med massor av roliga saker. Och på den vägen är det. 
När jag tittar på tårtan som jag gjorde till min dotter för tio månader sedan (och jag kan tillägga att jag då var sjukt stolt över den), så blir jag lite full i skratt. Det är lite skillnad på de jag numera gör om vi säger så. Så jag tänkte dela med mig till er av där jag var för tio månader sedan...

Året innan såg tårtan ut så här:Och nu ser tårtorna ut så här:

....och så här....

...och så här....

Liiiiite skillnad va?!

Tänk vad man kan lära sig på några månader!!!!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

3 kommentarer:

  1. ja bara den där världen öppnar sig så spinner det på snabbt ;) Men du... jag tycker ändå att dom där tårtorna var super charmiga ;) å fina..

    SvaraRadera
  2. Du är ju så #%/)(/=&&?!=") duktig!!!! :-D

    SvaraRadera
  3. Ja du var kreativ innan också, men det är ju helt crazy vad snabbt du blivit superproffset :-) keep it up!

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)