St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

söndag 9 oktober 2011

Och så lite fler bilder....

Ja ni får ursäkta mig kära läsare att jag inte har något nybakat att komma med. Jag har som sagt jobbat hela helgen och tyväårr inte haft tid till några smaskiga bakverk, men håll ut- det kommer så klart några i veckan! Då blir det både cupcakes och tårta! På onsdag går andra kursen av stapeln och denna gången är det en kurs om Cupcakes. Och  på tal om det; jag har fyndat några trevliga cupcakesinspirerade prylar som var väldigt söta. Mer om dem lite senare :).
Men först....lite fler bilder ;).


Som ni ser har jag haft ganska kul med kameran och min nya hemmastudio. Det är oerhört roligt att leka lite och testa lite olika saker vad gäller vinklar och ljus!!
Och det är ju väldigt smidigt att ha en sådan studio måste jag säga, nu behöer jag inte längre vänta på att det ska bli ljust ute utan kan fota även på kvällarna. Inte fel det inte!!!

Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

5 kommentarer:

 1. Bara en fundering jag har; vem äter upp allt du bakar?? :o

  SvaraRadera
 2. *S*, jag har som tur är många i min omgivning som är tokiga i sötsaker!! Min familj, mina vänner, mina kollegor och några till! Det finns alltid något trevligt att baka till ;). Min man och dotter tackar heller aldrig nej till något nybakat, så tro mig- det går alltid åt!

  SvaraRadera
 3. Tack Sandra!! Det är verkligen roligt att leka med kameran :D

  SvaraRadera
 4. Hehe okej, själv har jag inte riktigt samma flyt. Visst gillar de flesta jag känner sötsaker, men det är ändå aldrig någon som äter av det jag gör. T.ex. min mormor och morfar äter fika minst 2 gånger om dagen, men mormor gillar att baka själv så hon vill inte ha från mig. Min familj säger att de älskar det jag bakar, men ändå äter de aldrig av det. Så jag jag vet inte vad jag ska göra av allt :S

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)